430 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelbakpoederbotercitroencitroensapcitroenschildeegeieiwitfruitgistkaneelmaïzenamelkolijfoliepoedersuikerroomrumslagroomsuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Ricottapudding - budino di ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, griesmeel, kaneel, poedersuiker, ricotta, rozijnen en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Jamtaart van gemengd fruit

Ingrediënten:
00-bloem, boter, citroenschil, confettura di pere cotogne, eierdooier, fijne kristalsuiker, jam, vanillesuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bij de koffie uit Hoe dan?!:

Cheesecake

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, kwark, maïzena, suiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / nagerecht / dessert uit Hoe dan?!:

Palačinke

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, citroenzest, ei, gist, hazelnoot, kaneel, kardemompoeder, melk, witte peper, poedersuiker, boter, rozijnen, rum, gekonfijte sinaasappelschil, suiker en vanillesuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Halvemaan gevuld met amandelpasta uit Irak of Syrie

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, eidooier, gemalen amandelen, gemalen kardemom, oranjebloesemwater, plantaardige olie, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en vanille-essence

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mandelbrot - Geroosterde amandelplakjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, eidooier, plantaardige olie, sinaasappelrasp, suiker, vanille-essence, witte amandelen en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Quarkstollen - Kwarkstol

Ingrediënten:
bakpoeder, bittere amandelaroma, bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, marsepein, poedersuiker, rozijnen, rum, suiker, vanillepeul, vanillesuiker en verse kaas

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Faworki-koekjes

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, eidooier, koffieroom, poedersuiker, rum, spekvet en suiker

Keuken:
Pools
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Franse appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelspijs, bakpoeder, bloem, boter, citroen, crème fraîche, ei, eierdooier, friszure handappel, amandel, rietsuiker, witte basterdsuiker en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...