Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Minitaartjes met mango en kokosnoot
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, gezouten boter, kokosrasp, kristalsuiker, mango's, rozijnen, vanillesuiker, water en zout
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / fruit
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, maïzena, melk, olie, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept uit Minimania:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Picknick / snack of tussendoortje uit Koch!:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Het gouden bakboek:
Recept van Patesserie:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bakboek:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Het gouden bakboek:
Recept uit Zalig zoet: