245 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbotercitroencitroensapdroge witte wijneilauriermelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnrunderbouillonsjalottijmtomaattomatenpureeuiwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tagliatelle met sesam - roomsaus

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eidooier, bloem, boter, gehakt, ui, olijfolie, pasta, room, salie, tagliatelle, knoflook, peper, witte wijn, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Pizza quattro gusti

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, extra vierge olijfolie, garnaal, ingemaakte groene pepers, jonge spinazie, kerstomaat, knoflook, mozzarella, pancetta, pizzadeeg, rode spaanse peper, salami, snijbiet, taleggio, tomatensaus, venusschelpen, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

E.F.R.

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroen, ei, frituurolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, wild konijn, witbrood, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Konijn met paprika

Ingrediënten:
bloem, gele paprika, kippenbouillon, knoflook, konijn, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fritto misto met saliebeslag

Ingrediënten:
aubergine, bloem, courgette, droge witte wijn, ei, gamba's, gele paprika, groene paprika, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rode paprika, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Lasagna met ragu

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, lasagnavellen, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Sweet basil's clam chowder

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, knoflook, mais, mosselen, olijfolie, selderij, slagroom, spaanse ui, spek, tijm, venusschelp, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken rijstballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, carnarolirijst, citroen, ei, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, lavas, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Soho-chowder met venusschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, knoflook, maiskolven, melk, pancetta, peper, prei, tomaten, ui, venkel, venusschelpen, visbouillon en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

La campaña de zarzuela

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bot, gamba's, garnalen, gedroogde peper, knoflook, laurier, mossel, olijfolie, paprikapoeder, peper, pernod, peterselie, pijlinktvis, poon, saffraan, scampi, schol, snapper, tomaat, tong, ui, witte wijn, witvis, zeeduivel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:

Gestoofde gekruide lamsschenkel

Ingrediënten:
ansjovis, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gedroogde rode peper, knoflook, korianderzaad, lamsschenkel, marjolein, olijfolie, oregano, peterselie, pruimtomaten, rozemarijn, ui en wortel

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Ossobuco alla Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ossobuco, peterselie, pinot bianco, rozemarijn, tomatenpuree, ui, verdicchio en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Makreel met vilao saus en bataten

Ingrediënten:
bataat, bier, bloem, boter, citroensap, gedroogde wildevenkelbloemen, grof zout, knoflook, laurier, makreel, massa de pimentos, olijfolie, peterselie, venkelzaad en witte wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Bitoque met ei

Ingrediënten:
bloem, boter, grof zout, knoflook, laurier, lendenbiefstuk, olijfolie, piri piri saus, witte wijn en zoet paprikapoeder

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Patrijs met kool in brandewijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, brandewijn, groentebouillon, knoflook, kool, laurier, nieuwe aardappelen, olijfolie, patrijs, piri piri poeder, presunto, prosciutto, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Portugees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kalfslapjes à la ossobucco

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfslappen, knoflook, olijfolie, ui, verse peterselie, verse tijm, vleesfond, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...