Recept uit Story on a Plate:
Tsukune
- Ingrediënten:
- bruine suiker, eidooier, kippendij, lente-ui, mirin, sesamolie, sjalot, sojasaus, varkensbuik en water
- Keuken:
- Japans / Internationaal / Australisch
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, laos, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.: