139 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumcitroencitroensapeigembergroentekorianderlente-uilimoensapolieolijfoliepeperrijstrode paprikasesamoliesjalotsojasaustomaatuivissauswaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:

Kruidige groente in een jasje van Thaise salsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, gemberwortel, kikkererwtenbloem, knoflook, komijnzaad, komkommer, korianderzaad, lente-ui, limoensap, poedersuiker, radijs, sojaolie, verse munt, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vegan / vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Viskoekjes met komkommerrellish

Ingrediënten:
ei, gember, kabeljauw, kaffir-limoenblaadjes, knoflook, kokosazijn, komkommer, maïzena, rijstazijn, rode currypasta, sjalot, sperziebonen, suiker, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Ensalada piperada

Ingrediënten:
avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Salade met gebakken ei

Ingrediënten:
eieren, gember, knoflook, komkommer, limoen, rode pepers, sjalot, sojasaus, suiker, verse koriander en waterkers

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Lamsspiesen met tzatziki

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, lamsbout, lamsschouder, suiker, verse munt, peper, witte-wijnazijn, yoghurt en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
vlees / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kip met rijst - khao man gai

Ingrediënten:
bai pak chee, gele bonensaus, gemberwortel, groene thaise chilipeper, jasmijnrijst, kip, knoflook, komkommer, kratiem, lichte sojasaus, limoensap, prik khee noo, suiker, tao jeow, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse komkommersalade

Ingrediënten:
blanke azijn, gember, jalapeñopeper, knoflook, komkommer, koriander, rijstazijn, serrano chilipeper, sojasaus, suiker, thaise peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Tomatenbouillon, lobbig

Ingrediënten:
gelatine, groene paprika, knoflook, komkommer, steranijs, suiker, tomaat, vanillestokje, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Groenten in zoetzuur - atjar koening

Ingrediënten:
arachideolie, blanke azijn, bloemkool, broccoli, gemberwortel, groene spaanse peper, haricots verts, kerrie djawa, knoflook, koenjit, komkommer, kurkuma, milde kerrie, rode spaanse peper, sperziebonen, suiker, winterwortel, wortel en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
inmaak / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoensalade met feta

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, fetakaas, grove mosterd, kalkoenborst, knoflook, komkommer, koudgeperste olijfolie, radijs, rodewijnazijn, saffloerolie, spinazie, suiker, versgemalen zwarte peper en zwarte griekse olijven

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Gazpacho

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groene paprika, groene spaanse peper, knoflook, komkommer, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, suiker, trostomaten en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Sushi-rijstsalade

Ingrediënten:
avocado, bieslook, donkere sesamolie, gember, grof zeezout, knoflook, komkommer, lenteuien, lichte sojasaus, noribladeren, radijs, rijstazijn, rode rijst, salade, sesamzaad, suiker, zwarte olijf en zwarte peper

Soort:
vegan
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vietnamese komkommersalade

Ingrediënten:
bosui, jalapeñopeper, japanse komkommer, knoflook, koriander, limoensap, munt, neutrale olie, perzische komkommer, pinda, suiker, sushirijstazijn, vissaus en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
salade
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Asinan buah - Zoetzuur van fruit en groenten

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, ananas, appel, citroensorbet, flespompoen, gedroogde garnalen, geroosterde pindas, granaatappelpitten, knoflook, kokosazijn, komkommer, rode chilipepers, spitskool, suiker, taugé, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gazpacho

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, komkommer, olijfolie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui, witbrood en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...