173 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelappelbakpoederbloemcitroencitroensapcitroenschileieidooiereiwitfruitgisthoningkaneelkristalsuikermaïzenamelkpoedersuikerslagroomtarwebloemwitte basterdsuikerzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / nagerecht uit Twaalf:

Zachte griesmeelkoek

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroenrasp, ei, fijne griesmeel, fijne kristalsuiker, gele rozijnen, marsala, melk, port, pure chocolade, slagroom en water

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Breik aux amandes - Algerijns amandelgebak

Ingrediënten:
amandelessence, boter, citroenrasp, citroensap, ei, filodeeg, gemalen amandelen, plantaardige olie, sinaasappelrasp, suiker, vloeibare honing en water

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Citroen droomtaart

Ingrediënten:
citroenen, citroenrasp, eieren, suiker, bloem, boter, kristalsuiker, lemoncurd, slagroom, bakpoeder, vanillepoeder en water

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Recept uit Aan tafel met Verdi:

Spongata (Kersttaart)

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - 101 ballen

Bijgerecht uit 101 ballen:

Appelmoes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, fruit, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, moesappels, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Panettone

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, gekonfijte vruchten, gist, meel, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Oma's appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelpoeder, appelvulling, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, granny smith, limoenrasp, patisseriebloem, poedersuiker, roomboter, sinaasappelrasp, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Mince pies & mincemeat

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, eigeel, gedroogde pruim, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, mincemeat, niervet, nootmuskaat, poedersuiker, rozijnen, rum, sevillasinaasappels, sherry, shredded suet, stoofappel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cassata siciliana (cassata siciliana)

Ingrediënten:
boter, citroenzest, espresso, gekonfijte citrusschil, kaneelstokje, kruidnagel, maraschino, pan di spagna, pistachenoten, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelzest, suiker, vanillepeul en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimentaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, boter, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, limoenrasp, pistachepoeder, pruimencompote, sinaasappelrasp, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen:

Bataatpuree

Ingrediënten:
bataat, boter, citroensap, citroenzest, ei, kaneelstokje, room, ruwe rietsuiker, sinaasappelsap, sinaasappelzest, water en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / feestdagen
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Citroen merengue taart

Ingrediënten:
bitter, bloem, boter, boter, citroen, citroenen, citroenrasp, deeg, eidooier, eieren, eiwitten, rijst, suiker, taart, taartbodem, water en zout

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Citroen droomtaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroen, eieren, suiker, kristalsuiker, lemoncurd, citroen, slagroom, vanillepoeder en water

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Glutenvrije Galette Met Nectarines En Frambozen

Ingrediënten:
boekweitmeel, citroen, kristalsuiker, maïzena, melk, frambozen, gezouten boter, grof zeezout, water, nectarines, rijstmeel en ruwe rietsuiker

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Luxe Appelkoeken

Ingrediënten:
amandelspijs, appels, bakpoeder, gelatine, citroenrasp, ei, eidooier, bloem, boter, kaneel, water, rozijnen, zout, suiker en witte basterdsuiker

Haal meer recepten op...