Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude pruimensoep
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, pruimen, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, deeg, ei, eidooier, fruit, honing, kaneel, kristalsuiker, kruidnagel, melk, poedersuiker, room, sinaasappel, slagroom, steranijs, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Drinken uit Zeeuwse pot:
Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Patesserie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Ontbijt uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van Chickslovefood:
Recept uit Honey & co:
Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: