Recept uit L'Art de la table:
Zwarte pasta met peterselie
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, gehakt, kerstomaat, olijfolie, pasta, pecorino, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Turquoise:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: