Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Doperwtensoep met knoflook en munt
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, kippenbouillon, knoflook, sjalot, verse doperwten en verse munt
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Keukenlab:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Trattoria: