Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Visterrine
- Ingrediënten:
- basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, ei, garnaal, kabeljauw, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, ui, visbouillon, witte wijn, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto: