Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapdilledragoneigroene kruidenkervelknoflookkorianderkruidenmayonaisemelkolieolijfoliepepersjalottijmtomaattuinkruidenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde paprika met gehakt

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, courgette in tomatensaus, eidooier, half-om-halfgehakt, oregano, paneermeel, peper, puntpaprika, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

A'ja (broodbeignets)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, cayennepeper, dragon, feta, gemalen komijn, mild paprikapoeder, scharrelei, witbrood, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / bijgerecht uit Veg!:

Couscoussalade met kruiden en walnoten

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, dragon, extra vierge-olijfolie, knoflook, komijnzaad, ui, venkelknol, venkelzaad, volkoren reuzencouscous, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Basisrecept uit Fresh en light:

Dressings (diverse variaties)

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, citroenschil, dijonmosterd, gemberwortel, honing, karnemelk, kikkererwten, knoflook, komijn, korianderblaadjes, mayonaise, mirin, misopasta, parmezaanse kaas, peper, rijstazijn, sesamolie, tahin, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crespelle fantasia

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, maïzena, melk, romige geitenkaas, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel veg!

Recept uit Heel veel veg!:

gebakken zomergroenten

Ingrediënten:
bieslook, bietjes, bladpeterselie, citroen, courgette, erwtjes, krielaardappel, lente-ui, olijfolie, spinazie en worteltjes

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel veg!

Recept uit Heel veel veg!:

Bazzofia

Ingrediënten:
artisjokken, bieslook, bladpeterselie, broccoli, citroen, courgette, groentebouillon, lente-ui, romainesla, venkel, witte wijn en 
zout en peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Wortelen met chermoula

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroenmelisse, druivenpitolie, gele wortel, graanmosterd, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, munt, oranje wortel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Kruidentagliatelle met garnalenspiesen

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroen, fettuccine, gedroogde chilipeper, gedroogde pasta, knoflook, linguine, olijfolie, rozemarijn, rucola, steurgarnaal, tagliatelle, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Gazpacho met morieljes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, knoflook, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, water, watermeloengazpacho, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Rijsttimbaaltjes met groenten

Ingrediënten:
basmatirijst, biet, extra vergine olijfolie, knolselderij, rettich, rozijnen, verse bieslook, verse bladpeterselie en wortel

Soort:
rijst / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Recept uit Heston Blumenthal thuis:

Tuinsalade met sauce gribiche

Ingrediënten:
bladpeterselie, cruesli, ei, groene mini-asperges, kappers, mayonaise, mini-bimi, mini paksoi, mini-peentjes, slagroom, spruit, verse bieslook, verse dragon, wittewijnazijn, zure augurken en zwarte olijven

Soort:
salade / groente
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Draken staarten

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroen, groene asperges, groentebouillon, kaas, olijfolie, risottorijst, roomboter, sjalotjes en witte wijn

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Kerriesaus met kokosmelk

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, boter, citroengras, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, maïzena, ui en vadouvan

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus
Haal meer recepten op...