368 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereigekookte hamknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelkolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselieroomslagroomspecerijensuikertijmuivleeswaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse boerenpaté

Ingrediënten:
ei, gerookt spek, kippenbout, kippenlever, kleurzout, knoflook, laurier, nootmuskaat, peper, port, tijm, ui, varkensvlees en vet spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Birnen, Bohnen und Speck - Peren, bonen en spek

Ingrediënten:
appelazijn, bonenkruid, boter, doorregen spek, groene bonen, kalfsfond, lamsbout, nootmuskaat, peper, sjalot, stoofperen, varkensfilet, varkensschouder, varkenswang, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Leverworst

Ingrediënten:
bouillon, foelie, gemberpoeder, kleurzout, lavas, nootmuskaat, oregano, runderdarm, schenkelvlees, sjalot, varkenskopvlees, varkenslever, varkenszwoerd en witte peper

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Hazenterrine

Ingrediënten:
cognac, doorregen buikspek, dragon, hazenzadel, kalfsvlees, mager buikspek, magere sparerib, nootmuskaat, peper, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / wild / paté/terrine
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Boudin blanc

Ingrediënten:
boter, dragon, eekhoorntjesbrood, ei, kinnebak, kippendijen, krulpeterselie, mager varkensvlees, nootmuskaat, sjalotjes, varkensdarm, room, witbrood, witte peper, witte wijn en zeezout

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier winter

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, koolrabi, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier winter, sjalot, tijm, varkensvlees en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Tongterrine

Ingrediënten:
boter, droge sherry, ei, gemberpoeder, gepekelde ossentong, kalfsvlees, kaneel, kappertjes, nootmuskaat, peper, pistaches, spek, ui, varkenslever, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wild zwijnkop

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, ei, foie gras, kalfsvlees, kaneel, kop van een wild zwijn, jong, kruidnagel, nootmuskaat, peper, peterselie, salpeter, sjalot, tartaarsaus, truffel, ui, varkensvlees, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Piggy pies

Ingrediënten:
buikspek, ei, boter, kippenbouillon, meel, peper, plantaardige olie, reuzel, knoflook, nootmuskaat, varkensgehakt, varkensvlees, verse tijm, wortel en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Korstpaté - pàté en croùte

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, buikspek, gemalen kruidnagel, kalfsfond, knoflook, madeira, majoraan, nootmuskaat, piedeeg, pistachenoten, varkenskrabbetjes, varkenspoot, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paté/terrine
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter, Blended

Ingrediënten:
dextrose, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, korianderzaad, mager melkpoeder, mosterdpoeder, nootmuskaat, paprikapoeder, witte peper, runderhalslap, uienpoeder, varkenspoot en vloeibare rook

Soort:
worst
Haal meer recepten op...