396 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroenkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsaliesjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Lardo

Ingrediënten:
jeneverbessen, joodvrij zeezout, knoflookpoeder, laurier, rozemarijn, tijm, vet spek en zwarte peperkorrels

Keuken:
Noord-west-Europees / Italiaans
Soort:
inmaak
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Pekelmengsel 4

Ingrediënten:
fijn zeezout, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, honing, knoflookpoeder, laurier, nitrietpekelzout, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Noord-west-Europees
Soort:
inmaak
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor artisjokken

Ingrediënten:
jeneverbessen, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, salie, witte wijnazijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / marinade
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Rillette van gans

Ingrediënten:
ganzenbout, ganzenvet, jeneverbes, knoflook, laurier, rozemarijn, tijm, witte peperkorrels, witte wijn en zeezout

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Kruidenzout

Ingrediënten:
citroenrasp, gedroogde rode chilipeper, knoflook, laurier, rozemarijn, salie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, paarse artisjok, champagne-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Basisrecept uit The naked chef:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rozemarijn, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Marinade voor hertenlende

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Cured olives

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijven, rozemarijn, water, wilde venkel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Fingerling aardappels

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Jagerstoof van kip

Ingrediënten:
ansjovis, chianti, groene olijven, kip, knoflook, laurier, rozemarijn, tomaat in blik en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Soort cassoulet met worstjes

Ingrediënten:
brood, cannellinibonen, chipolata's, gerookte doorregen bacon, knoflook, laurier, passata, preien, rode ui, rozemarijn, salie en witte bonen

Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Peperoni - Paprika

Ingrediënten:
gele paprika, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / inmaak / groente
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Schapenstoofpot

Ingrediënten:
aardappel, bloem, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, schapenhals en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gratin van schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Haal meer recepten op...