Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Kip met champignon-roomsaus en selderij-dauphinois
- Ingrediënten:
- champignon, kip, room en selderij
- Soort:
- wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, groente, groentebouillon, kastanjechampignons, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, selderij, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Mixen mengen malen:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Thug kitchen feestvoer:
Basisrecept uit Bouillon: