216 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebroccolicourgetteeigembergroentebouillonkastanjechampignonskippenbouillonknoflookkorianderlente-uimaïzenaolijfoliepaksoipeperrode paprikasesamoliesesamzaadsuikertaugéuiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Tjap tjoi

Ingrediënten:
champignon, groene paprika, kippenborst, kippenbouillon, lente ui, maïzena, rijst, selderijstengel, sesamolie, sojasaus, taugé en waterkastanje

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Loempia's mt gehaktvulling

Ingrediënten:
bamboescheuten, champignon, chinese kool, gedroogde salie, gemberwortel, half-om-halfgehakt, lente-ui, loempiavellen, maïzena, olie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
varkensvlees / frituur
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Veganistische kruidige geroerbakte tofoe met tafelzuur

Ingrediënten:
bakolie, champignon, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde chilipeper, groentebouillon, ingelegde mizuna, kruisdisteloesterzwam, lichte sojasaus, oesterzwammen, sesamolie, shaoxingwijn en stevige tofu

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
vegan / soja
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Dubbelgebakken bataten

Ingrediënten:
bataat, champignon, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, olijfolie, oregano, sesamzaad, sojasaus en ui

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:

Vietnamese loempiaatjes

Ingrediënten:
champignon, gehakt, glasnoedels, knoflook, loempiavelletjes, mihoen, olie, shiitake, sjalot, sojasaus, surimi, thaise vissaus, vloeibaar frituurvet en winterwortel

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Buffet / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Koreaanse roerbakrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bbq-saus, borststuk, champignons, ei, hete chilisaus, knoflook, rode spaanse peper, savooiekool, sesamolie, sesamzaad, sojasaus en zilvervliesrijst

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Cambodjaanse bruiloftsdipsaus

Ingrediënten:
champignons, chilipeper, kastanjechampignons, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, pindakaas, sojasaus en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Lunch / bijgerecht uit Het insectenkookboek:

Hakuna matata

Ingrediënten:
basmatirijst, bruine basterdsuiker, buffalo's, champignon, gember, gembersiroop, knoflook, lente ui, maïskorrels, meelwormen, peultjes, rode peper, sake, sojasaus, sprinkhanen en zonnebloemolie

Soort:
insecten / rijst
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofuballetjes

Ingrediënten:
asperge, bamboe, bosui, champignon, chinese kool, gember, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, tofu, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen en parelgortsoep

Ingrediënten:
champignons, gedroogde funghi porcini, laurier, olijfolie, paddenstoelenbouillon, parelgort, portobello, shiitake, sojasaus, wortel, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Thug kitchen feestvoer:

Loempia's uit de oven

Ingrediënten:
bakspray, bleekselderij, champignon, chilisaus, chinese kool, glasnoedels, knoflook, lente-ui, loempiavellen, neutrale olie, rijstazijn, sesamolie, shiitake, sojasaus, tamari, wortel en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vegan / hartige hapjes / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Omelet, chinese

Ingrediënten:
aardappelmeel, champignon, ei, garnaal, kippenbouillon, olie, peper, sojasaus, suiker, tomatenketchup en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse paddestoelensoep

Ingrediënten:
champignons, donkere sesamolie, gedroogde funghi porcini, gedroogde shiitake, groentebouillon, knoflook, lente-ui, paddenstoelenbouillon, shiitake, sojasaus, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, champignons, chinese kool, courgette, erwten, gemberwortel, lente-ui, oestersaus, olie, rode paprika, sherry en sojasaus

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Thaise groentecurry met tahoe

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, champignon, chilisaus, citroengras, galangal, gember, kaffir-limoenblaadjes, kokosmelk, korianderpoeder, lente ui, rode paprika, sesamolie, shiitake, sojasaus, sperziebonen, tahoe, ui, verse koriander en verse pepers

Keuken:
Thais
Soort:
curry / groente
Haal meer recepten op...