Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli bakla - Tuinbonen in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, suiker, tuinbonen, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Bespaar met Jamie:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming: