Bij de koffie uit Brindisa:
Ensaimada - Zachte deegspiraal
- Ingrediënten:
- bakkersmeel, ei, fijne kristalsuiker, olijfolie, poedersuiker, varkensreuzel, gist en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bloem, boter, citroen, citroenrasp, eidooier, eiwit, gedroogde gist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, olijfolie, rum, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Brindisa:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / nagerecht uit La Mère Brazier:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Recept uit Hét bakboek!:
Recept uit Hét bakboek!:
Recept uit Hét bakboek!:
Bij de koffie uit Brindisa:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Recept uit De banketbakker:
Basisrecept uit Hét bakboek!:
Recept uit United states of cakes: