Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Appel-rozijnenmuffins
- Ingrediënten:
- appel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, melk, rozijnen en witte basterdsuiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: