Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kiymali yumurta - Eieren met gehakt
- Ingrediënten:
- bloem, ei, margarine, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / eieren, kaas en zuivel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Miss Fromage:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van 88 Food:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: