Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, room, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / nagerecht uit Moleculair koken:
Diner / nagerecht uit Moleculair koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / bijgerecht / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-01:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / nagerecht uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Let's go Paleo:
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: