Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Beyin salatasi
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, lamshersenen, olie, peterselie, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, eidooier, knoflook, kruiden, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, suiker, tijm, ui, vruchtensap, witte peper, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Nootje:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: