Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lever met ui - higado encebollado
- Ingrediënten:
- bloem, kalfslever, knoflook, lamslever, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: