Recept uit Eten in Italie:
Sint-jakobsschelpen met boter en citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, peper, peterselie, sint-jakobsschelp, visbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dille, ei, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van I love food & wine:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Lovemyfood.nl:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem: