Recept uit El Bulli:
Aardappelcrème
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, auteurdave de belder, boter, kippenbouillon, nootmuskaat, witte peper, zout en zure room
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: