602 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemcitroensapeieidooierknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomslagroomspinaziesuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Broodsuas

Ingrediënten:
boter, broodkruim, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, room en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boeuf à la bourguignonne

Ingrediënten:
bloem, boter, doorregen spek, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, runderstoofvlees, sjalot, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Béchamelsaus

Ingrediënten:
beurre manié, boter, bouquet garni, kalfslap, melk, nootmuskaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fettucinne met ham

Ingrediënten:
boter, ei, fettuccine, gekookte ham, nootmuskaat, parmezaanse kaas en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Broodsaus

Ingrediënten:
boter, foelie, laurier, nootmuskaat, peperkorrel, slagroom, ui, vers broodkruim en volle melk

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gegratineerde paddenstoelen - funghi gratinati

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, eierdooier, gekookte ham, nootmuskaat, paddenstoelen, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paddenstoelen
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Polenta

Ingrediënten:
boter, eidooier, gevogeltefond, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, polentagriesmeel, raapolie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Warme daslooksoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, daslook, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier herfst

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, butternutpompoen, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gesmoorde kool

Ingrediënten:
boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Rieslingsaus

Ingrediënten:
boter, droge riesling, honing, nootmuskaat, peper, peterselie, room, sjalot, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Schorsenerenragout

Ingrediënten:
appelazijn, boter, cayennepeper, citroenrasp, gladde peterselie, groentebouillon, nootmuskaat, roomkaas, schorseneren, sjalot, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui met room

Ingrediënten:
boter, room, nootmuskaat, room, ui en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Boerenkool

Ingrediënten:
bloemige aardappel, bloemkoolbladeren, boter, gevogeltefond, nootmuskaat, peper, scherpe mosterd, sjalotten, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met eend en meiknolletjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, brood, gekonfijte eendenbout, meiknol, nootmuskaat, peper, sjalot en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / crumble/gratin
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Broodsaus

Ingrediënten:
boter, broodkruim, crème fraîche, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peperkorrels en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Recept uit Hoe te eten:

Uiensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui, uienkookvocht en volle melk

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...