Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Hele gebraden hazenrug met cognacpepersaus
- Ingrediënten:
- boter, cashewnoten, cognac, groene peperkorrels, hazenrug, olie, peper, room, sjalot, spruitjes, tomaat, witte druif en zout
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen: