Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor rundvlees
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, donkere sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, knoflook, koriander, laurier, melk, olie, olijfolie, peterselie, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Recept uit Macaron:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: