Basisrecept uit Portfolio:
Mosselschuim
- Ingrediënten:
- crème fraîche, room, roomboter, steranijs, ui, venkel, witte wijn, wortel, zeeuwse mosselen en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: