Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: