119 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbruine basterdsuikercacaochocoladeeieidooiergemalen kaneelhoningkaneelpoederkaneelstokjekristalsuikermaïzenamelkpoedersuikerricottaroomsinaasappelslagroomvanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Peren in pedro ximénez sherry

Ingrediënten:
beurré bosc, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade, room, sherry pedro ximenez en vanilleijs

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Leche frita met kaneelsiroop

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, vanille-extract, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / frituur
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Tulband Met Kwarkvulling

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, cacao, eidooier, eieren, bloem, boter, kwark, melk, pure chocolade, sinaasappel, bakpoeder, kaneel, maïzena, vanillestokje en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Walnootdromen

Ingrediënten:
anijszaad, donkere basterdsuiker, eidooier, bloem, boter, walnoten, honing, bakpoeder, nootmuskaat, pure chocolade, ruwe rietsuiker, kaneel, vanillesuiker, witte chocolade en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cassata siciliana (cassata siciliana)

Ingrediënten:
boter, citroenzest, espresso, gekonfijte citrusschil, kaneelstokje, kruidnagel, maraschino, pan di spagna, pistachenoten, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelzest, suiker, vanillepeul en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Chocoladeboomstam

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, crunchie-reep, double cream, ei, honeycomb, honing, kaneel, kastanjepuree, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillepasta en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Chocolate, banana and pecan cookies

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, basterdsuiker, bloem, boter, cacaopoeder, donkere chocolade, ei, kaneel, pecannoot en poedersuiker

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Chocolate 'O' cookies

Ingrediënten:
basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, cacaopoeder, chilivlokken, donkere chocolade, kaneelstokje, sinaasappelschil, vanillestokje, vloeibare glucose en zeezout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofupannenkoekjes met rode mole

Ingrediënten:
all spice, amandelen, anchopeper, anijszaad, bruine suiker, cacaopoeder, druivenpitolie, gemalen komijn, tofu, groentebouillon, guajillopeper, hazelnoten, kaneelstokje, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, maïstortillas, mulatopeper, new mexicopeper, pasillapeper, pecannoten, pijnappelpitten, pinda's, pruimtomaten, pure chocolade, rode ui, sesamzaad, tahini, tomaten uit blik, ui, walnoten, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vegan / vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde kaaspannenkoekjes met rode mole

Ingrediënten:
all spice, amandelen, anchopeper, anijszaad, bruine suiker, cacaopoeder, cotija kaas, druivenpitolie, gemalen komijn, groentebouillon, guajillopeper, hazelnoten, kaneelstokje, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, maïstortillas, monterey jack kaas, mulatopeper, new mexicopeper, pasillapeper, pecannoten, pijnappelpitten, pinda's, pruimtomaten, pure chocolade, queso fresco, rode ui, sesamzaad, tahini, tomaten uit blik, ui, walnoten, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vegetarisch / kaas
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete ricottazakjes

Ingrediënten:
cacao, chocoladevulling, deeg, eieren, bloem, boter, poedersuiker, kaneel, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, rozijnen, sinaasappel, verse ricotta, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Koffiesoufflé in een kopje

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, espressokoffie, fijne kristalsuiker, kaneel, melk, pure chocolade en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch / koffie en thee
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broodpudding

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, eieren, griessuiker, kaneel, oud brood, peperkoek en rozijnen

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Kruidig koffie-ijs

Ingrediënten:
espresso, gemalen kaneel, gemalen kardemom, magere yoghurt, nootmuskaat, pure chocolade, ricotta, sterke koffie, suiker en vanille-essence

Soort:
zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, eidooier, eiwit, hazelnootmeel, kaneel, paneermeel, pure chocolade, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht uit Made in Sicily :

Cuccia - Speltpudding

Ingrediënten:
anijslikeur, citroenzest, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, kaneel, pure chocolade, ricotta, spelt en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...