Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapeigistkaneelknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerroomslagroomsuikeruiwaterzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kaaskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, eidooier, gorgonzola, jongbelegen kaas en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Chocoladesalami

Ingrediënten:
boter, cacao, eidooier, fijn zout, gedroogde abrikozen, gedroogde pruimedanten, gedroogde vijgen, gedroogd fruit, hazelnoten, lange vingers, pistachenoten, walnoten en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Snelle risotto

Ingrediënten:
eidooier, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, risottorijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Picknick / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:

Deegslakjes Met Prei En Noten

Ingrediënten:
eidooier, peper, pizzadeeg, prei, gemalen komijn, walnoten en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Steak tartare

Ingrediënten:
ciabatta, cocktailaugurken, dragonblaadjes, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, mayonaise, peper, sjalot, ketchup, vanglap en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Peanut butter & jelly sandwich

Ingrediënten:
boter, eidooier, frambozen, pindakaas, pinda's, slagroom, tafelsuiker, vanille-extract, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Deltadressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, lente-ui, mierikswortelcrème, olijfolie, paprikapoeder, tabasco, tomatenketchup, worcestersaus, zeezout en zure ui

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovis op olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, peper, rodewijnazijn, tabasco, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Venkeltaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, melk, peper, taleggio, venkelknol en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:

Avgolemono

Ingrediënten:
citroen, citroensap, eidooier, kippenbouillon, langkorrelrijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bleekselderij, citroensap, eidooier, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Bramen op krokante bodem

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, citroen, eidooier, fijne tafelsuiker, frambozenjam, melk, vanille-essence en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Icecream Sandwich

Ingrediënten:
cacao, eidooier, boter, zout, kristalsuiker, tarwebloem, vanille-ijs en vanillesuiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Zeebaars in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, dragon, eidooier, extra vierge-olijfolie, fleur de sel, venkelzaad en zeebaarzen

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Zoete pompoenpuree

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, citroen, eidooier, pompoen, suiker, volle melk, volvette room, zoethout, zout en zoethoutpoeder

Keuken:
Deens
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gâteau basque

Ingrediënten:
amandelmeel, ei, eidooier, eieren, boter, kristalsuiker, maïsmeel, rum, zanddeeg, tafelzout en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gnocchi met pompoen en pesto van cavelo nero

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cavolo nero, eidooier, hazelnoot, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pinda, pompoen, zeezout en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...