Recept uit De Thaise keuken:
Gele kipcurry
- Ingrediënten:
- citroengras, garnalenpasta, groene papaja, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, rode peper, sjalot, suiker en tamarinde
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- curry / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, gember, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, maïzena, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Picknick / diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Elzas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De herenkookclub: