Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Fazant met witloof
- Ingrediënten:
- boter, bruine jus, fazant, peper, peterselie, selderij, suiker, witlof en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Food en So Much More: