Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeiknoflookkorianderlaurierolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Buffet / bijgerecht uit De zomerkeuken:

Sperziebonen met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pruimtomaten, sperziebonen, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Tomaten-basilicumvinaigrette

Ingrediënten:
franse mosterd, olijfolie, peper, suiker, ui, verse basilicum, vleestomaat, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Recept uit Grieks koken:

Linzensoep met tomaten

Ingrediënten:
gedroogde peper, knoflook, laurierblad, linzen, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Tomaat & Spaghetti

Ingrediënten:
agar-agar, auteurmoshik roth, basilicum, crutomat, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, suiker, tomatensap, ui, water, witte peper en zout

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Tomaten -paprikasaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, groentebouillon, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui, worcestershiresaus en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Tomaten-bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gele paprika, gepelde rauwe garnalen, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witvisfilet en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met tomaten

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, tomaten, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tomaten met rijstvulling

Ingrediënten:
munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, risottorijst, rozijnen, suiker, tamarindepasta, ui, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met tomaat

Ingrediënten:
borlottibonen, boter, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, peper, romatomaten, ui, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten in crème fraîche

Ingrediënten:
gladde peterselie, olijfolie, tomaat, sjalot, tijm, knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, bloem, boter, kerstomaat, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Edamame met tomaten en korianderblad

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, limabonen, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tomaten uit blik, tuinboon, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Edamame met tomaten en olijven

Ingrediënten:
basilicum, borlottibonen, edamamebonen, knoflook, koriander, limabonen, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, tomaten uit blik, tuinboon, ui, zout en zwarte olijf

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Basis bonensla met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde bonen, linzen, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, sjalot, spliterwten, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Geroosterde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, tomaat, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Provençaalse gevulde tomaten

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gehakt, parmezaanse kaas, gladde peterselie, olijfolie, sjalot, knoflook, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, vleestomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...