Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Geroosterd lam of geit
- Ingrediënten:
- fijn zout, geitenvlees, korianderzaad, lamsvlees, olie, olijfolie, peper en reuzel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- lamsvlees / geitenvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, lamsgehakt, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, ui, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Basisrecept uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Smart BBQ:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise: