Chili-knoflookpasta

Chili-knoflookpasta wordt beschouwd als knoflookpasta.

Zoek naar chili-knoflookpasta in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met chili-knoflookpasta in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste chili-knoflookpasta recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient chili-knoflookpasta:

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Dipsaus

Ingrediënten:
chili-knoflookpasta, hoisinsaus, limoensap en ongezouten pindas

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Doodhi köfte masala

Ingrediënten:
cashewnoten, chaat masala, gemberpasta, groene fleskalebas, kikkererwtenmeel, knoflookpasta, koriander, masalasaus, plantaardige olie, rode chilipepers en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Zwarte olijventapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, gemalen gedroogde chilipeper, kappertjes, knoflookpuree en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht uit Moleculair koken:

Kruidige garnalenworstjes

Ingrediënten:
cayennepeper, gekarameliseerde sjalot, gepelde rauwe garnalen, gerookt paprikapoeder, knoflookpasta, tijm, transglutaminase (activa®), worcestershiresaus en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Zeevruchtenpasta met kruidige garnalenworstjes

Ingrediënten:
cayennepeper, gekarameliseerde sjalot, gepelde rauwe garnalen, gerookt paprikapoeder, knoflookpasta, tijm, transglutaminase (activa®), worcestershiresaus, zeevruchtenpasta en zout

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Courgettesalade

Ingrediënten:
courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, knoflookpuree, peper, trostomaat, verse basilicum, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Imam Bayildi

Ingrediënten:
aubergines, knoflookpasta, olijfolie, pittige tomatensaus, zachte geitenkaas en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Pachamancadressing

Ingrediënten:
ají pancapasta, fijn zeezout, gedroogde oregano, komijnpoeder, koriander, uien-knoflookpasta, witte wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Bumbu voor ayam tuturuga

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipepers, geelwortel, gemberwortel, gepofte kemirinoten, knoflook en rawit

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan