Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Speck wordt beschouwd als gerookte ham.
Alternatieve naam: italiaanse speck.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met speck in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient speck:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit delicious. magazine - 2014-02:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2014-02:
Recept uit delicious. magazine - 2015-02:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / buffet / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Food & Friends:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie: