Kippenmaagjes

Kippenmaagjes wordt beschouwd als kippenorgaanvlees.

Alternatieve namen: kippenmaag en kippenmagen.

Zoek naar kippenmaagjes in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kippenmaagjes in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kippenmaagjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kippenmaagjes:

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Salade van belimbingblad

Ingrediënten:
base wangenan, belimbingblad, jeruk limo, kemiri, kippenhartjes, kippenmaagjes, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lombok, rawit en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
groente
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Bouillon

Ingrediënten:
ham, kippendij, kippenhals, kippenmagen, kippenpoten, mager varkensvlees, water en zwoerd

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Mon favori - Vleeskasserol met witte bonen

Ingrediënten:
boter, kalkoenhartjes, kalkoenmaagjes, kalkoennekken, kalkoenvleugels, kippenhartjes, kippenmaagjes, kippennekken, kippenvleugels, mager varkensvlees, rookworstjes, tomatenpuree, witte bonen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Kippensoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenhart, kippenmaag, knolselderij, laurier, peterseliewortel, prei, raap, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Donkere en blanke kippenbouillon

Ingrediënten:
blanke fond, bruine fond, kipafsnijsel, kippenbouillon, kippenhart, kippenmaagjes, kippennekken, laurier, olie, peterselie, reuzel, runderbouillon, tijm, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleessaus voor lasagne

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, kippenbouillon, kippenmaagjes, mager rundgehakt, pancetta, selderij, tomaten, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Indiase tabyit - Indiaase kip met rijst

Ingrediënten:
gemalen kardemom, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneel, kippenhart, kippenlever, kippenmaag, kurkuma, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, peterselie, piment, radijs, soepkip, tomaten, tomatenpuree, tomatensalade, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Tabyit - Kip met rijst

Ingrediënten:
gemalen kardemom, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneel, kippenhart, kippenlever, kippenmaag, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, peterselie, piment, radijs, soepkip, tomaten, tomatenpuree, tomatensalade, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Shorba van tabyit - Dikke soep van kip met rijst

Ingrediënten:
gemalen kardemom, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneel, kippenhart, kippenlever, kippenmaag, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, peterselie, piment, radijs, soepkip, tomaten, tomatenpuree, tomatensalade, ui, water en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

vuile rijst - dirty rice

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde tijm, kippenmaag, knoflook, lente ui, olie, paprika, rondkorrelrijst, selderij, ui, varkensgehakt, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Birmese tabyit - Birmese kip met rijst

Ingrediënten:
gemalen kardemom, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneel, kippenhart, kippenlever, kippenmaag, knoflook, langkorrelrijst, nootmuskaat, peper, peterselie, piment, radijs, soepkip, tomaten, tomatenpuree, tomatensalade, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Birmees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte