Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Rouleau van parelhoen
- Ingrediënten:
- boter, eiwit, gedroogde morieljes, madera, parelhoenborstfilet, parelhoenvlees, pistachenoten, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Parelhoenvlees wordt beschouwd als parelhoen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parelhoenvlees in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parelhoenvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: