Zwarte rijstwijn

Zwarte rijstwijn wordt beschouwd als rijstwijn.

Zoek naar zwarte rijstwijn in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zwarte rijstwijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zwarte rijstwijn recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zwarte rijstwijn:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kung pao kip

Ingrediënten:
arachideolie, cashewnoten, gedroogde chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, ongezouten pindas, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Wontonvulling 2

Ingrediënten:
droge sherry, lichte sojasaus, garnaal, rijstwijn, sesamolie, vet varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ssamjang Paste

Ingrediënten:
doenjang sojapasta, knoflook, kochujang chilipasta, red fresno chilipeper, rijstwijn en sesamolie

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Chow Miensaus

Ingrediënten:
droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Recept uit Smaak van china:

Vulling voor aubergines

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, garnaal, lente-ui, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Daishi

Ingrediënten:
bonitovlokken, kombu, rijstwijn, sake, sojasaus, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Misogroenten en rijst met zwartesesamdressing

Ingrediënten:
ahornsiroop, arachideolie, broccoletti, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, dashipoeder, fijne kristalsuiker, koriander, minikomkommer, mirin, peultjes, pinda's, rijstwijn, rode misopasta, sushirijst, tamari, wortel en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch