Recept uit De Shanghai-keuken:
Tang cu pao jiang - Zoetzure ingelegde gember
- Ingrediënten:
- fijne kristalsuiker, gemberwortel, rode chinese azijn en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vegan / inmaak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Alternatieve naam: rode chinese azijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode chinese azijn in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode chinese azijn:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Basisrecept uit Dit is geen kookboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Wateetons:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Thailand, een culinaire reis: