stoofgerecht

Zoek naar stoofgerecht in uw eigen kookboeken

Stoofgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

Gestoofd rundvlees met amarone

Ingrediënten:
amarone, bleekselderij, boter, olijfolie, polenta, rode wijn, schouderstuk, sukade (vlees), ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:

In inkt gestoofde inktvis met polenta

Ingrediënten:
inktvis, knoflook, olijfolie, peperoncino, peterselie, polenta, tomaat in blik en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 3

Ingrediënten:
abrikozen, bouillon, citroensap, kikkererwten, kobeba, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 4

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, kobeba, kweeperen, nootmuskaat, peper, piment, suiker en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 5

Ingrediënten:
aubergine, bouillon, knoflook, kobeba, peper en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel op milanese wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbouillon, kalfsschenkel, kruidenbloem, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Papara - Runderstoofpot met brood op grootmoeders wijze

Ingrediënten:
boter, chilivlokken, gedroogde munt, rijst, knoflook, lamsgehakt, mild paprikapoeder, oud brood, plantaardige olie, runderbouillon, tomatenpuree, ui en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Veal sweetbreads

Ingrediënten:
blanke kalfsfond, fino sherry, kalfszwezerik, kaoline aarde, steranijs, venkelzaad, water en zoethout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Glazed carrots

Ingrediënten:
boter, fructose, water, witte wortel en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Milk foam

Ingrediënten:
champignons, knoflook, knolraap, magere melk, methylcel® f50, prei, sucro, tijm en ui

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sous vide Turnip

Ingrediënten:
boter, knolraap, water en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

*Blanquette de Veau with Veal sweetbreads, rice crisps, milk foam, glazed carrots, Sous vide Turnip, constructed veal cream, kaolin clay, licorice

Ingrediënten:
wortel, kalfsroom, melkschuim, rijstkrokant, knolraap en zwezerik

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Rice crisps

Ingrediënten:
frituurolie, rijstzetmeel, sushi-rijst en water

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Hollandse rendang

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipeper, citroen, gemberpoeder, knoflook, kokosmelk, komijn, korianderzaad, kruidnagel, piri-piri, rund, sereh en sjalot

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In wijn gestoofde pruimedanten - pruneaux au vin

Ingrediënten:
citroen, kaneelpijpje, pruimedant, rode vouvray, rode wijn, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofde kippeningewanden

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, hanenkammen, kippenbouillon, orgaanvlees van kip, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Lokerse paardenstoverij met laurier en witlofsalade

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, jeneverbessen, kervel, kruidnagel, laurier, luikse siroop, mayonaise, mosterdzaad, orval trappist, paardenvlees, peper, rode aalbessenconfituur, sjalot, tijm, ui, wit boerenbrood, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
augurk, beurre manié, bouquet garni, champignons, eidooier, double cream, kalfsborst, wortel en zilverui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Traditioneel Syrisch-Egyptisch stoofgerecht met kobeba 2

Ingrediënten:
artisjokharten, bleekselderij, bouillon, citroensap, gedroogde munt, kobeba, olie, peper, suiker, tuinbonen en zout

Keuken:
Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Judiones a la cazuela estilo Jeremy - Jeremy Lee's langzaam bereide limabonen

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, limabonen, olijfolie, pancetta, pimenton dulce, pimenton picante, rozemarijn, salie, spaanse judionbonen, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Boeuf aux haricots blancs - Gestoofde witte boontjes met rundvlees

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde witte bonen, harissa, kaneel, knoflook, komijn, koriander, merguez, olijfolie, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Varkensstoof Auvergne

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, groene kool, knolraap, knolselderij, mager spek, ui, varkenshersenen, varkenskop, varkensschenkel, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / voorgerecht uit Trattoria:

Zoetzure Siciliaanse stoofschotel met aubergine

Ingrediënten:
amandel, aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, peterselie, ricotta, rode wijnazijn, tomaat en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Speciale kipstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, dragon, droge witte wijn, druiven, grove mosterd, knoflook, little gem, peterselie, piepkuiken en witte ui

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Burghul bi dfeen - Stoofvlees met tarwe

Ingrediënten:
bulghur, kikkererwten, lamsborst, lamsschouder, peper, runderborst, runderschouder, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Groentestoofpot

Ingrediënten:
bladpeterselie, courgette, foelie, gele paprika, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, nieuwe aardappels, oranje pompoen, peper, piment, prei, raapjes, rode paprika, tomaten, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht