aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in uw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Bijgerecht uit De man die alles at:

Optimale friet van Arabian en Passard

Ingrediënten:
arachideolie, bloemige aardappel en rundervet

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gâteau Limousin de pommes de terre - Aardappeltaart Limousin

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, dunne room, ei, kervel, knoflook, korstdeeg, nootmuskaat, peper, peterselie, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Gratin Dauphinois mère Brazier

Ingrediënten:
aardappel, boter, double cream, knoflook en melk

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Papas chorreadas - Aardappel met kaassaus

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaas, peper, slagroom, spekvet, tomaat, ui en zout

Keuken:
Colombiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Pommes Souffées

Ingrediënten:
frituurvet en russet aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Patate fritte con aglio e rosmarino (Gebakken aardappel met knoflook en rozemarijn)

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rozemarijn en vastkokende aardappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Aardappelstro met rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, frituurolie, grof zout en rozemarijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Aardappelknotjes

Ingrediënten:
aardappel, frituurolie, fromage blanc, knoflook, peper, bladpeterselie, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aardappelschotel Bolognaise

Ingrediënten:
aardappelpuree, basilicum, bloem, champignons, knoflook, maïzena, parmezaanse kaas, rode wijn, runderbouillon, rundergehakt, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Bijgerecht uit Home made zomer:

Aardappeltjes 'sauce gribiche'

Ingrediënten:
boter, cornichons, ei, eidooier, kappertjes, krieltjes, mosterd, olijfolie, bladpeterselie, rodewijnazijn, venkelknol, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Pommes Dauphine

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, roomboter, slagroom, soezenbeslag en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
aardappel, eidooier, eiwit, nootmuskaat, paneermeel, fijn, paneermeel, grof, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Galette de pommes de terre aux tomates - Gebakken aardappelen met tomaat en kruiden

Ingrediënten:
aardappelschijfjes, tuinkruiden, gezouten spek, herbes de provence, knoflook, mager gerookt spek, olie, olijfolie, peper, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Saffraanpuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, peper, saffraan, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kokos en koriander

Ingrediënten:
aardappelen, kokos, kokosmelk, korianderblaadjes, limoen, peper en rood spaans pepertje

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelwafeltjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bier, bloem, ei, gist, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, eidooier, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Aardappelsoufflé

Ingrediënten:
aardappelpuree, eiwit en roomboter

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Prakpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappels, citroensap, groente, olijfolie extra vergine, peterselie, rucola, peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met olijven en gedroogde tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, gedroogde tomaten, groene olijven, melk, olijfolie en peper

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Bijgerecht uit Ceviche:

Zoete aardappel met cheddar

Ingrediënten:
cheddar, nootmuskaat, olijfolie, verse bieslook en zoete aardappel

Keuken:
Peruaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen op zijn hofmeesters

Ingrediënten:
peterselie, vastkokende aardappelen, vetstof, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekarameliseerde aardappelen met pijnboompitjes en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, krielaardappelen, peper, pijnboompitten, suiker, witte wijn en zout

Soort:
aardappelgerecht