aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in uw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappeltorentjes

Ingrediënten:
aardappel, melk, olijfolie, peper, roseval aardappel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Indiase aardappelyoghurt

Ingrediënten:
aardappel, boter, korianderzaad, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mousseline-aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, nootmuskaat, peper, room, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duchesse-aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ei, eierdooiers, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Puree van aardappelen en aardpeer

Ingrediënten:
aardappelen, aardperen, melk, nootmuskaat, peper, peterselie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spinaziepuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, spinazie, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Pommes Soufflees

Ingrediënten:
aardappel en frituurvet

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met basilicum

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, melk, peper, pijnboompitten, room, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekookte aardappelen in de schil

Ingrediënten:
aardappelen en water

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nieuwe aardappelen

Ingrediënten:
nieuwe aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, eierdooier, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekookte aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bijgerecht uit Elzas:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, boter, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bijgerecht uit Elzas:

Grumbeerkiechle (de totches van opoe Odile) - Aardappelkoekjes

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, ei, olie, peper, peterselie, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kerrie en sesamzaadjes

Ingrediënten:
aardappelen, kerriepoeder, knoflook, kurkuma, melk, olie, sesamzaadjes, suiker en ui

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gnocchi van aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, eieren, parmezaanse kaas, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, peper, tijm, vetstof, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappelpuree met olijfolie, knoflook en gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bieslook, ei, knoflookpuree, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoete aardappelen met worteltjes en kruiden

Ingrediënten:
bataten, cayennepeper, honing, kaneel, knoflook, koriander, limoen, nootmuskaat, olijfolie, saffraan, uien, water, wortelen, zoete aardappelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde krielaardappelen

Ingrediënten:
knoflook, krielaardappelen, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, witte wijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Patates au lard / Aardappel met spek

Ingrediënten:
aardappel, boter, buikspek, gerookt spek, groentebouillon, nootmuskaat, peper, roscoff ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Bijgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Gratin Dauphinois

Ingrediënten:
aardappel, gruyerekaas, mellk en room

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Bijgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Pomme au caviar - Aardappel met kaviaar

Ingrediënten:
aardappel, crème fraîche, kaviaar en sterrekers

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht