aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in uw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoomde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen en water

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Kartoffelpuffer mit Speck und Kraütern - Aardappelpannenkoekjes met spek en kruiden

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappelen, eidooier, koolzaadolie, majoraan, nootmuskaat, peper, peterselie, spek, ui, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen gevuld met groenten

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, diepvrieserwten, melk, mosterd, olie, peper, peterselie, rode paprika, wortelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsalade met appel en maïs

Ingrediënten:
appelen, appelsap, citroensap, dille, komkommer, krielaardappelen, krulandijvie, mais in blik, mosterd, olie, peper, suiker, uien, witte-wijnazijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen met frisse groenten en tonijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kappertjes, krielaardappelen, mosterd, olijfolie, peper, tonijn uit blik, venkel, witte-wijnazijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Snack of tussendoortje uit Dit is geen kookboek:

Tortilla

Ingrediënten:
aardappel, eieren, koriander, manchego en olijfolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Recept uit Dit is geen kookboek:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, boter en volle melk

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Schmandkartoffeln mit Essiggurken - Aardappel met zure room en augurken

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappelen, boter, citroensap, dille, fleur de sel, gladde peterselie, hazelnootolie, karwijzaad, paprikapoeder edelsusz, peper, rode ui, slagroom, walnootolie, zout, zure augurk en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Thüringer Kartoffelklösse

Ingrediënten:
aardappel, brood, griesmeel, melk, vet en zout

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Aardappelschoteltje met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, room, tomatenpuree en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Aardappelrand

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, melk, nootmuskaat en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte aardappelreepjes met groene paprika

Ingrediënten:
aardappel, lente-ui, olie, paprika en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte aardappelreepjes met lente-ui

Ingrediënten:
aardappel, lente-ui, olie en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Aardappelkroketjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, maïzena, margarine, nootmuskaat, paneermeel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Kartoffelklösse

Ingrediënten:
aardappelen, boter, ei, maïzena, margarine, melk, witbrood en zout

Keuken:
Duits / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, mayonaise, olie, peper, peterselie, sjalotje, witte-wijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Rozemarijnaardappel

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rozemarijn, sjalot, ui en vastkokende aardappels

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelschijfjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, bruine boter, ei, eidooier, geklaarde boter, griesmeel, majoraan, nootmuskaat, peper, peterselie, spek, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
augurk, gevogeltefond, komkommer, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, saffraanpoeder, sjalotten, spek, suiker, tomaat, vastkokende aardappelen, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin Savoyard - Gegratineerde plakjes aardappel met bouillon, kaas en een vleugje knoflook

Ingrediënten:
aardappelen, boter, gruyère, knoflook, vleesbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Aardappelballetjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappels, ei, witbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Gebakken aardappelen

Ingrediënten:
gerookt vetspek en vastkokende aardappels

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Zwitserse aardappelschotel

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, melk, nootmuskaat, room en zout

Keuken:
Zwitsers / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Causa - subtropische aardappelschotel

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, citroen, sinaasappel en zout

Keuken:
Peruaans / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht