ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Zoek naar ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis in uw eigen kookboeken

Ovenschotel/Ovengerecht/Crumble/Gratin/Clafoutis koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Gebraden kip met citroen en gebakken rozemarijnaardappelen

Ingrediënten:
aardappel, citroen, kip, knoflook, mager rookspek, rozemarijn en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

Parmigiana di melanzana: aubergineschotel met tomaensaus, taleggio en parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, taleggio en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Râpée Morvandelle - Gegratineerde aardappelen met ham, eieren en uien

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, boter, ei, gekookte ham, gruyère, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / ovenschotel
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre et saucisson - Gegratineerde aardappelen, uien en worstjes

Ingrediënten:
aardappelen, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, peper, rauwe worst, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met vis en wortel

Ingrediënten:
aardappel, boter, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, witvisfilet en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin d'endives - Witlofgratin met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, room en witlof

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de poireaux - Gegratineerde prei met ham

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, ei, gekookte ham, gruyère, mornaysaus, peper, prei, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre aux anchois - Gegratineerde aardappelen, uien en ansjovis

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis uit blik, bechamelsaus, boter, ei, gruyère, olie van ansjovis, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / basisrecept uit Desserts nieuwe stijl:

Havermoutdeksel basisrecept

Ingrediënten:
boter, havermout en ongezoet appelsap

Soort:
crumble/gratin
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Gratin van verse bonen

Ingrediënten:
amsoi, borlottibonen, broccoliroosjes, cannellinibonen, flageolets, broodkruimels, knoflook, olijfolie, salie, snijbiet, snijkool, tomaten en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Lamsgebraad met aardappelen en knoflook

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, tijm, verse tijm, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Moussaka met dadels en rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, dadels, kaassaus, knoflook, olie, peterselie, rozijnen, rundergehakt, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Zeebaars met kruiden en citroen

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dille, kervel, olijfolie, peterselie, selderij, vis, zeebaars en 
zout en peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:

Garnalen met tomaat en feta

Ingrediënten:
feta, gedroogde oregano, reuzengarnaal, olijfolie, peterselie, rode paprika, suiker, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Aardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, boter, knoflook, nootmuskaat, slagroom en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, crème fraîche, ei, gruyère, magere spekblokjes en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

octopus met pasta uit de oven

Ingrediënten:
gedroogde oregano, gladde peterselie, kaneelstokje, knoflook, laurierblaadjes, octopussen, olijfolie extra vierge, penne, pepertje, pimentbessen, rode wijn, tomatenpuree, uien, water en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

gebraden kip met aardappelen en citroen

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, knoflook, olijfolie extra vierge, oregano, scharrelkip, verse tijm, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Rode kook ovenschotel

Ingrediënten:
appel, azijn, bacon, boter, citroensap, donkerbruine basterdsuiker, honing, margarine, peper, rode kool, ui en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Hartige cheesecakejes

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fromage frais, komijnekaas, peper, prei, provençaalse kruiden, verse bieslook, roomkaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Recept van Thomas de Beer:

Chili met gehakt en griekse yoghurt

Ingrediënten:
gemalen komijn, griekse yoghurt, knoflook, koriander, mexicaanse wokgroenten, rundergehakt, tacoschelpen, ui en witte bonen in tomatensaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Pastitsio: macaroni-gehaktschotel met kaneel, rode wijn en kefalotiri

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, griekse kefalotiri, kaneelstokje, knoflook, laurierblad, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rigatoni, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree, tortigliono, tubetti, ui en witbroodkruim

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Diner / hoofdgerecht van Thomas de Beer:

Lamsrug in aardappelmantel met balsamico-sjalotten en citroen-asperges

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, boterolie, citroen, groene asperge, lamsfond, lamsrug, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, vastkokende aardappelen en witbroodkruim

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Rabarberclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, kaneel, melk, poedersuiker, rabarber, sinaasappellikeur en suiker

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Abrikozensoufflé

Ingrediënten:
abrikozencompote, amandelschaafsel, bloem, boter, ei, melk, poedersuiker, sinaasappellikeur en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Appel-vijgen crumble met room

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, gedroogde vijgen, suiker en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis