frituur

Zoek naar frituur in uw eigen kookboeken

Frituur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Empanada’s met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, boter, olijfolie, reuzel, knoflook, bakpoeder, gemalen komijn, zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie

Soort:
frituur / vis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gebakken visjes

Ingrediënten:
cayennepeper, chermoula, fijne couscous, gemalen komijn, kleine visjes, paprikapoeder, sprot, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Elizabeth Wolf-Cohen en L. Wolf-Cohen - De liefde van de man ...

Recept uit De liefde van de man ...:

Garnalen in bierbeslag

Ingrediënten:
bier, bloem, citroen, peterselie, reuzengarnaal en reuzengarnalen

Soort:
frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gefrituurde spiering

Ingrediënten:
bloem, eidooier, mayonaise en spiering

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bierbeslag

Ingrediënten:
bier, bloem, ei en slaolie

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Eieren met chocola - uova ripiene al cioccolato

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, ei, eiwit, kruidenbitter, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Rolmops van tongfilet met garnalenazijn en stokvisthee

Ingrediënten:
bouquet garni, komkommer, olie, prei, reuzengarnalen, rijstazijn, stokvisbouillon, suiker, tomatenpuree, tongfilet en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Calamares met sausje - Kalamar

Ingrediënten:
arachideolie, baking soda, bloem, broodkruim, bruisend water, citroen, dille, inktvis, knoflook, mayonaise, suikerklontjes, visgerecht, walnoten, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

gefrituurde zeebaars

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

In aardappelreepjes gefrituurde reuzengarnalen met tomatenketchup

Ingrediënten:
aardappel, aardappelzetmeel, reuzengarnalen en tomatenketchup

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Mosselen met specerijen van de V.O.C. en stokviskroketjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bieslook, bloemkool, broodkruim, citroen, eidooier, knoflook, knolselderij, kokosmelk, laurier, mosselen, okosmelk, olie, prei, stokvis, ui, voc-specerijen en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Basisrecept uit De Marokkaanse keuken:

bereiding van briouats

Ingrediënten:
arachideolie, filodeeg en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
frituur
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gefrituurde sardientjes - Sardalya

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroen, kerriepoeder, komijn, pul biber, sardientjes, visgerecht, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks
Soort:
frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Aangeklede bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, citroensap, ei, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Geglaceerde bananen - gluay chaap

Ingrediënten:
frituurolie, groene banaan, jasmijnessence, kristalsuiker, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
fruit / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Kibbeh uit Gaziantep

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, boter, bulgur, cayennepeper, chilipoeder, frituurolie, gemalen komijnzaad, granaatappelsiroop, kaneel, knoflook, lamsschouder, olijfolie, pistachenoten, rode ui, verse bladpeterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Gefrituurde gehaktballetjes met koriander

Ingrediënten:
bloem, half-om-halfgehakt, knoflooksaus, suiker, thaise vissaus, verse koriander, vierseizoenenpeper en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tahoekroketjes

Ingrediënten:
bloem, ei, jong belegen kaas, ketjap manis, knoflook, peper, sambal oelek, tahoe, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Broccoli fritots met rucoladip

Ingrediënten:
bier, bloem, broccoli, citroensap, ei, frituurolie, mayonaise, rucola en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Komkommerchips met dilleyoghurt

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, frituurolie, griekse yoghurt, groene chilipeper, knoflook, komkommer, koolzaadolie, maïzena, nigellazaad, olijfolie, rode chilipeper, verse dille, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Gefrituurde sprinkhaan

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde sprinkhanen, mineraalwater en rijstmeel

Keuken:
Internationaal
Soort:
hapjes / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gefrituurde bananen - gluay kaeg

Ingrediënten:
bicarbonaat, bloem, frituurolie, groene banaan, kokosmelk, kokosrasp, rijstebloem, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
fruit / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentekroketten van wortelen, bloemkool en broccoli

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, bloemkool, broccoli, eierdooiers, eiwitten, gemalen kaas, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peper, ui, wortelen en zout

Soort:
groente / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentekroketten van prei en broccoli

Ingrediënten:
bloem, broccoli, eiwit, groentebouillon, nootmuskaat, paneermeel, peper, prei, room, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
groente / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentefrieten

Ingrediënten:
crosnes, knolselderij, koolrabi, olijfolie en pompoen

Soort:
groente / frituur