frituur

Zoek naar frituur in uw eigen kookboeken

Frituur koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Empanada’s met tonijn

Ingrediënten:
chilipoeder, boter, olijfolie, reuzel, knoflook, bakpoeder, gemalen komijn, zout, tomatenpuree, tonijn in olie, ui, versgemalen zwarte peper en zonnebloemolie

Soort:
frituur / vis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gebakken visjes

Ingrediënten:
cayennepeper, chermoula, fijne couscous, gemalen komijn, kleine visjes, paprikapoeder, sprot, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

In aardappelreepjes gefrituurde reuzengarnalen met tomatenketchup

Ingrediënten:
aardappel, aardappelzetmeel, reuzengarnalen en tomatenketchup

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gefrituurde sardientjes - Sardalya

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, citroen, kerriepoeder, komijn, pul biber, sardientjes, visgerecht, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks
Soort:
frituur
Een recept uit Elizabeth Wolf-Cohen en L. Wolf-Cohen - De liefde van de man ...

Recept uit De liefde van de man ...:

Garnalen in bierbeslag

Ingrediënten:
bier, bloem, citroen, peterselie, reuzengarnaal en reuzengarnalen

Soort:
frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bierbeslag

Ingrediënten:
bier, bloem, ei en slaolie

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Rolmops van tongfilet met garnalenazijn en stokvisthee

Ingrediënten:
bouquet garni, komkommer, olie, prei, reuzengarnalen, rijstazijn, stokvisbouillon, suiker, tomatenpuree, tongfilet en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Calamares met sausje - Kalamar

Ingrediënten:
arachideolie, baking soda, bloem, broodkruim, bruisend water, citroen, dille, inktvis, knoflook, mayonaise, suikerklontjes, visgerecht, walnoten, yoghurt en zout

Keuken:
Turks
Soort:
frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Eieren met chocola - uova ripiene al cioccolato

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, ei, eiwit, kruidenbitter, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

gefrituurde zeebaars

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, verse peterselie, zeebaars, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
frituur
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Basisrecept uit De Marokkaanse keuken:

bereiding van briouats

Ingrediënten:
arachideolie, filodeeg en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
frituur
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Mosselen met specerijen van de V.O.C. en stokviskroketjes

Ingrediënten:
aardappelpuree, bieslook, bloemkool, broodkruim, citroen, eidooier, knoflook, knolselderij, kokosmelk, laurier, mosselen, okosmelk, olie, prei, stokvis, ui, voc-specerijen en winterwortel

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gefrituurde spiering

Ingrediënten:
bloem, eidooier, mayonaise en spiering

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:

Kroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, knolselderij, laurier, nootmuskaat, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, runderpoulet, sherry, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Gefrituurde uienringen als bijgerecht - tweede versie

Ingrediënten:
bloem, sodawater, ui, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde pompoen- of courgettebloemen - fiori di zucca ripieni

Ingrediënten:
bloem, courgettebloemen, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta, verse bieslook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Polentafrites met truffel

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, eidooier, grof zeezout, instantpolenta, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, tijm, tomatenchutney, truffelolie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Schaapsbitterballetjes met yoghurtsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, dikke yoghurt, eiwit, frituurolie, kaneel, knoflook, komijn, lamsbouillon, laurier, olie, paneermeel, peterselie, rozemarijn, schapenpoulet, tijm, tomato frito, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gekarameliseerde zoete aardappelen - puek chaap

Ingrediënten:
frituurolie, kristalsuiker, water, zoete aardappel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Gevulde courgettebloemen - stuffed squash blossoms - flors de calabacitas rellenas

Ingrediënten:
anaheimchili s, belegen kaas, courgettebloemen, kaneelpoeder, knoflook, komijnpoeder, ui, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gebakken okra's - fried okra

Ingrediënten:
bloem, maïskiemolie, maïsmeel, okra, peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Gourgettefrietjes

Ingrediënten:
bloem, courgette, fijn zout, melk, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:

Loempia´s - po pia taud

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, frituurolie, knoflook, kratiem, loempiavellen, maggi, nam pla, olie, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensgehakt, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / frituur