Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroensapeieidooiergistkaneelkarnemelkknoflookkristalsuikernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpoedersuikerroomslagroomsuikeruivanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Dadelmousse

Ingrediënten:
bloem, dadel, eierdooier, eiwit, kaneelstokje, kristalsuiker, maïzena en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaas-soufflé

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, gruyère, melk, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Doperwtjessoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwtjes, ei, eiwit, foelie, gruyère, nootmuskaat en volle melk

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Soufflé, warm

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, eidooier, eiwit, melk en warme soufflé

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Marsepeintaart op de manier van Segovia

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, eiwit, gemalen amandelen, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, ei, eiwit, gruyère, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Soezendeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, melk, reuzel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Druiventaart

Ingrediënten:
bloem, boter, druiven, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, moscatelwijn, perzikenjam en poedersuiker

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Leche frita met kaneelsiroop

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, vanille-extract, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / frituur
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Blinis

Ingrediënten:
biergist, bloem, boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, melk en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, bloem, cognac, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillestokje en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heekpastei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud stokbrood, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept uit Harmonie Op Je Bord:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter gesmolten, ei, eiwit, melk, sinaasappelrasp en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Belgie:

Garnalenkroketjes met gruyère

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, frituurvet, gruyère, hollandse garnalen, melk, paneermeel, peper, visbouillontablet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Marsepeinhartjes

Ingrediënten:
amandelextract, biologische citroen, bloem, eidooier, eiwit, melk, amandel, boter, poedersuiker, kaneel, maanzaad, marsepein, merg, melk, rozijnen, ruwe rietsuiker, vanillestokje, witte chocolade en vanillesuiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Sabayonsoufflé - soufflé con zabaione

Ingrediënten:
bloem, eiwit, fijne kristalsuiker, lange vingers, marsala, melk, perzik, sabayon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / soufflé / vegetarisch
Haal meer recepten op...