Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsbout met peterselie in deeg
- Ingrediënten:
- bloem, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, water, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Turquoise:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Recept uit Spis:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: