Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie: