145 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnboterknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepeterseliepreiselderijspecerijensuikertijmtomatenpureeuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rode linzen met knolselderij

Ingrediënten:
anchopeper, arachideolie, boter, gele spliterwten, gemberwortel, kardemompeul, knoflook, knolselderij, koriander, kruidnagel, moong dal, mosterdzaad, peperkorrel, rode linzen en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wildsoep met groenten

Ingrediënten:
boter, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, prei, rijst, selderij, seroendeng, soepgroenten, suiker, tijm, vermicelli, water, wildafsnijdsel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / wild
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Blanke gevogeltefond

Ingrediënten:
karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Bouillon van eendenhals met polentaschijfjes en eendenlever

Ingrediënten:
bakvet, boerenkool, boter, eendenbout, eendenhals, eendenlever, fijn zout, grof zout, kervel, knolselderij, kruidnagel, laurier, lavas, melk, polenta, witte peper en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Gekookt hammetje met mosterd-honingkorst

Ingrediënten:
bleekselderij, honing, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mosterd, peper, puntham, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spruitjessoep

Ingrediënten:
aardappelen, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagels, melk, peper, peterselie, spruitjes, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Homemade runderbouillon

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, knolselderij, kruidnagels, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, uien, verse peterselie, water en winterpenen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere runderfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mergpijp zonder merg, olie, peperkorrels, peterseliewortel, prei, runderbotten, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, knolselderij, kruidnagels, laurier, madeira, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Lammschulter in Gewürzsauce - Lamsschouder in kruidensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, distelolie, fleur de sel, jeneverbessen, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsschouder, laurier, peper, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelrasp, sjalotten, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...