Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemboterdragondroge witte wijneikippenbouillonknoflookkorianderlauriernootmuskaatolieolijfoliepeterselieslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sjalot gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Sjalot gestoofd in boter

Ingrediënten:
boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers - pergadel lombok

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, djinten, ei, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, limoensap, peper, rode spaanse peper, sambal oelek, ui, wijtingfilet, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van linzen en ingemaakte sjalot met berbere-croutons

Ingrediënten:
banaansjalotten, berbere-specerijen, bloemenhoning, citroensap, dijonmosterd, gele biet, gerookt paprikapoeder, grof zeezout, koriander, olijfolie, oranjebloesemhoning, puylinzen, rammenas, rode radijzen, rucola, valdespino sherryazijn, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Spruitjes met sjalotjes ui de oven

Ingrediënten:
citroensap, koolzaadolie, sjalot, spruitjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Fettucine met zalm en radicchio

Ingrediënten:
boter, citroensap, fettucine, peper, radicchio, room, sinaasappelsap, sjalot, visfond, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofudip

Ingrediënten:
citroensap, lente-ui, salie, sjalot, zijden tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofuspread

Ingrediënten:
citroensap, lente-ui, salie, sjalot, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Suet Mousseline

Ingrediënten:
blanke vleesfond, citroensap, eidooier, gellan, laag-acyl, room, sjalot, witte wijn, witte wijnazijn en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gembervinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, gemberwortel, peper, sherryazijn, sjalot, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vinaigrette / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Citroenvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, gemberwortel, peper, sjalot, wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vinaigrette / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van rode quinoa en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, fijne kristalsuiker, grof zeezout, olijfolie, rode quinoa, rodewijnazijn, sjalot, sumak, waterkers en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paprikasaus

Ingrediënten:
augurk, citroensap, groene paprika, peper, sjalotje, tomatenketchup en yoghurt

Soort:
saus/dressing/jus / saus
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Mangosalsa

Ingrediënten:
citroensap, jalapeñopeper, mango, peper, rode paprika, sjalot, verse selderij en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Haringtartaartje

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, haring, komkommer, peper, roggebroodrondjes, sjalot, verse bieslook en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:

Griekse salade

Ingrediënten:
avocado, bindsla, citroensap, citroensapdressing, extra vierge olijfolie, fetakaas, gedroogde oregano, kruidenazijn, pruimtomaten, sjalot, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...